Festivālā "Saldus saule" pasākumā jaunākajiem apmeklētājiem būs pieejams "Pasaku nams"

Festivāla "Saldus saule" laikā pasākuma jaunākajiem apmeklētājiem būs pieejams "Pasaku nams", kurā rotaļās ar bērniem piedalīsies Sūklis Bobs, Lācītis Pūks un citi pasaku tēli, aģentūru BNS informēja pasākuma organizatori.

"Pasaku namā" 9.jūlijā no plkst.11 līdz 14 bērni un jaunieši varēs apmeklēt koncertu, kā arī piedalīties rotaļās ar dažādiem tēliem – Sūkli Bobu, Lācīti Pūku, Tīģerīti, Pūķīti un citiem.

Bērniem būs iespēja piedalīties arī vairākās atrakcijās un spēlēs, kā arī apmeklēt radošās darbnīcas un pašiem pārtapt par pasaku tēliem ar grima meistaru palīdzību. Tāpat būs pieejamas vairākas piepūšanās atrakcijas, kas darbosies visu festivāla "Saldus saule" laiku.

Savukārt vakara un nakts koncertu laikā "Pasaku nama" darbinieki parūpēsies par bērniem, lai vecāki varētu nesteidzīgi vērot grupu uzstāšanos.

Jau vēstīts, ka festivālā "Saldus saule 2011" divu dienu laikā uz divām skatuvēm uzstāsies "Lordi", "Skyforger", "Dzelzs vilks", "Virga Hard Orchestra", Ivo Fomins, Imants Kalniņš ar "Turaidas rozi", Linga, "Credo", "Leģions", "Z-Scars", "Arm ann Sound", "SIA Radikal", "Huskvarn" un citi.

Svarīgākais