ASV žurnāls ierindojis "Positivus" starp pieciem visvairāk gaidītajiem šīs vasaras festivāliem

ASV mūzikas žurnāls "Filter Magazini" atzinis "Positivus" festivālu par vienu no šīs vasaras pieciem visvairāk gaidītajiem starptautiskajiem festivāliem, kurus ASV mūzikas mīļotājiem ir vērts apmeklēt ārpus valsts.

Atbilstoši žurnāla redakcijas vērtējumam "Positivus" šajā topā ierindots līdzās Glastonberijas festivālam Lielbritānijā, "T in the park" Skotijā, "Benicassim" Spānijā un "Fuji Rock" Japānā, aģentūru BNS informēja "Positivus" pārstāve Līga Andžāne.

Jau vēstīts, ka "Positivus" festivāls 15. un 16. jūlijā jau piekto reizi notiks Salacgrīvā un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Biļetes nopērkamas "Biļešu Servisa" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Divu dienu biļetes maksā 33 latus, bet ar vietu telšu pilsētiņā – 36,50 latu. Pieejama arī grupas biļete – pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās 29 latus, bet ar vietu telšu pilsētiņā – 32,50 latu.

Festivāla dalībnieku vidū apstiprināti tādi mūziķi kā "Editors", James, "Hurts", "Röyksopp", Mark Ronson & The Business Intl., "Beach House", "Alcoholic Faith Mission", Alina Orlova, grupa "Auļi", "Chapel Club", "Dry The River", "Dzelzs Vilks", "Ewert And The Two Dragons", Gustavo, "Iiris", "OK Go", "Pulled Apart By Horses", "Satellites LV", "The Kissaway Trail", "Tunng" un "Yoav". Festivāla programmu vēl papildinās.

Svarīgākais