Robijs Viljams baidās iziet uz skatuves

Slavenais britu dziedātājs Robijs Viljams, kura jaunais mūzikas albūms "Reality Killed The Video Star" iznāks 9. novembrī, atteicies no idejas vienlaikus ar albuma iznākšanu, doties koncerturnejā.

Robijs savu lēmumu pamatojis ar to, ka liela tūre slikti ietekmēs viņa dvēseles mieru. "Tas ir tik nomācoši, apmierinātību pamazām nomāc garie pārbraucieni un es jūtos arvien sliktāk un sliktāk. Es nevaru ar to cīnīties - tas ir kaut kas spēcīgāks par mani. Es jau esmu to piedzīvojis vairākkārt, viss beidzas ar nervu sabrukumu un rehabilitācijas klīniku," skaidro Viljams.

Viņš arī atzīmē, ka baidoties iziet uz skatuves, kaut arī mēģinot bailes pārvarēt. Lai nu kā, tuvākā laikā viņam nāksies to darīt, jo 20 .oktobrī viņš piedalīsies britu TV korporācijas BBC festivālā "Electric Proms". Šo mūziķa uzstāšanos tiešraidē translēs 200 kinoteātros Eiropā arī Latvijā.

Kinoteātrī "Parex Plaza" tiešraide no koncerta norises vietas sāksies jau plkst. 21.30, savukārt pats koncerts sāksies plkst. 22.00.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.