Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Operetes teātra krāšņajā Valentīndienas koncertā «Musique d'amour» skanēs skaistākās operešu melodijas

© Publicitātes foto

8. februārī plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī Operetes teātris aicina uz teatralizētu Valentīndienas koncertprogrammu «Mīlestības mūzika» («Musique d'amour»).

«Šī koncertprogramma ar Vīnes šarmu, kurā iekļautas skaistākās operešu ārijas un dueti, kā arī hiti no publikas iemīļotākajām operetēm un mūsu koncertprogrammām, vienlaikus būs atskats uz Operetes teātra deviņos darba gados iestudētajām programmām, jo tā veidota, ņemot vērā publikas vēlmes un Operetes teātra skatītāju lūgumus. Tā būs mūzika par mīlestību; mūzika, kuru mīlam un pazīstam,» saka Operetes teātra vadītāja Agija Ozoliņa-Kozlovska.

Koncertā piedalīsies Sonora Vaice (soprāns), Anta Jankovska (soprāns / Itālija), Laura Purena (soprāns), Dainis Skutelis (tenors) un Nauris Indzeris (baritons), kā arī Operetes teātra simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā. Programmā: Žana Žaka Ofenbaha Olimpijas ārija, fragmenti no Franča Lehāra operetes «Jautrā atraitne» (slavenais visu lielo pasaules operdziedoņu repertuārā esošais duets «Lūpas klusē» un «Viljas dziesma»), ārija «Tev pieder mana sirds» no F. Lehāra operetes «Smaidu zeme» u.c.

Koncerta diriģents Atvars Lakstīgala saka: «Mīlestība ir skaista kā mūzika. Un mūzika nevar rasties bez mīlestības. Gan mīlestība, gan mūzika ir mums blakus no mūsu piedzimšanas brīža līdz pat mūsu dzīves pēdējam elpas vilcienam. Mīlestība, tāpat kā mūzika var mūs gan iepriecināt, gan saraudināt. Mīlestību un mūziku var sajust, var dzirdēt, bet nevar pataustīt. Mīlestība un mūzika ir skaistākais ko Dievs ir radījis.» Savukārt Itālijā dzīvojošā latviešu operdziedātāja Anta Jankovska piebilst: «Man gribētos citēt Paulu Koelju, kurš teicis, ka «mīlestība ir pietiekams attaisnojums jebkurai eksistencei». Tā es patiešām domāju, un nav svarīgi cik ilgi (laika izpratnē) tu esi savā dzīvē pieredzējis patiesu mīlestību, jo fakts, ka tas ir piedzīvots, jau ir dzīves vērts. Es esmu absolūti iracionāla visdedzīgākā mīlestības aizstāve, jo tas viennozīmīgi ir visskaistākais, kas ar cilvēku var notikt.»

Biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā

Biļešu cenas: 15 - 35 EUR. Skolēniem, studentiem, pensionāriem un invalīdiem - 20% atlaide!

Informācija par koncertu un māksliniekiem pieejama gan sociālajā tīklā «»: Facebook, gan Operetes fonda mājaslapā

SVARĪGI! Pie ieejas katram apmeklētājam jāuzrāda digitālais Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir vakcinējusies pret Covid-19 vai arī ir izslimojusi Covid-19, un personu apliecinošs dokuments.