Ella piepildījusi savu sapni naktsklubu

© Andrejs Strokins/f64

"Šis projekts ir pārņēmis manu dzīvi, sākot no sešiem rītā, beidzot ar diviem naktī, un pat guļot es sapņoju vienīgi par to, kas vēl nav padarīts un kas būtu jāpadara, lai uzlabotu manu un manu darbinieku darba kvalitāti," stāsta dziedātāja Elīna Fūrmane jeb Ella, kas beidzot realizējusi savu sapni par deju klubu.

Elīna Fūrmane atzīst, ka tā ir ļoti liela drosme un atbildība sākt savu biznesu, tāpēc arī pēdējos mēnešus viņa nav spējusi ne par ko citu domāt, kā tikai panākt, lai viss iecerētais izdotos. Darbs pie Dstyle jeb Dionīsa stils izveides ildzis pusgadu. "Domājam organizēt arī mākslinieku izstādes, dažādus modes un stila pasākumus, bet darba dienas vakaros varēs paskatīties kino un pačalot, malkojot vīnu," teic Ella.

Kad kluba atvēršanas darbi nu ir rimušies, dziedātāja varēs pievērsties dziesmu rakstīšanai. Idejas dziesmām viņai nekad netrūkst, jo iedvesmu dodot ar notikumiem un emocijām bagātā dzīve. "Pašlaik kopā ar deju mūzikas žanrā pieredzējušo Šveices dīdžeju Tito Torresu gatavoju jaunu dziesmu materiālu. Ir jau sarakstītas sešas dziesmas, un notiek darbs pie nākamajām, kuras, iespējams, varētu izdot albumā. Bet saku – iespējams! Tāpēc ka dzīvē gadās visādi un negribu neko lieki sasolīt," stāsta Elīna Fūrmane, piebilzdama, ka kādu no jaunajām dziesmām drīzumā varētu ierakstīt viņas klubā Dstyle, kur ar laiku plāno atvērt arī savu ierakstu studiju. Viņa saka: "Darbs, ko es daru, sagādā man baudu, citai atpūtai nav laika, lai gan tīri fiziski tā būtu nepieciešama."

Ella savu popularitāti ir guvusi, arī piedaloties TV šovos Dziedi ar zvaigzni un Dejo ar zvaigzni. Ar šo pieredzi esot bijis gana, tāpēc viņa pārliecināti teic, ka piedalīties šādos šovos vairs negribētu un tos arī neskatās, pat ja tagad, sākoties jaunajai televīzijas sezonai, tā ir liela aktualitāte skatītāju vidū.

Svarīgākais