Stīvens Tailers grib kļūt par "Led Zeppelin" vokālistu

Šķiet, ka arī slavenajam rokerim Stīvenam Taileram smadzenes met mezglus – pavisam nesen klīda runas par viņa aiziešanu un atkal atgriešanos grupā "Aerosmith", bet nu uzvirmojušas runas par Tailera iespējamo pievienošanos... "Led Zeppelin".

Stīvens Tailers jau neskaitāmus gadus ir rokgrupas "Aerosmith" līderis, tāpēc viņa faniem bija īsts šoks, kad vokālists paziņoja par savu aiziešanu no šīs brigādes. Kņada ap šo notikumu it kā jau sāka pieklust, bet pēkšņi radās jauns pavērsiens – Tailers pabijis leģendārās grupas "Led Zeppelin" noklausīšanās atlasē uz vokālista vietu.

Jāatgādina, ka Roberts Plānts – personība ne mazāk leģendāra kā Tailers – 2008. gadā atteicās atgriezties grupā. Savukārt Tailers, nevarēdams vien izšķirties starp "Aerosmith" un personīgo solo karjeru, nolēmis aiziet uz noklausīšanos un ieņemt Plānta vietu. Interesantākais, ka šo atgadījumu žurnālistiem izstāstījis "Aerosmith" ģitārists Džo Perijs, pēc kura teiktā, vokālista iecere bija gauži neveiksmīga un mēģinājumi kopā ar "Led Zeppelin" bijuši briesmīgi.

Nevienam nezinot, Tailers esot devies uz Londonu, kur notikusi vokālistu noklausīšanās, taču izrādījies, ka viņš nezina absolūti nevienu "Led Zeppelin" dziesmu, un vispār Tailers sapratis, ka "cepelīni" ieraksta jaunu albumu, nevis veic dziedātāju noklausīšanos.

Atlikušie "Aerosmith" dalībnieki arī aktīvi meklē vokālista aizvietotāju un cer, ka atgadījums ar "Led Zeppelin" parādīs visas pasaules faniem, cik neiespējami pašlaik ir sadarboties ar Taileru.

Svarīgākais