"Kasabian" nosauc Mailiju Sairusu par 21.gadsimta murgu

© Eonline

Britu rokgrupa "Kasabian" nesenā intervijā nosauca pašreiz populāro un provakatīvo popmūzikas dziedātāju Mailiju sairusu par 21.gadsimta murgu, vēsta nme.com.

"Kasabian" ģitārists Seržs Picorno izteicies, ka Mailija Sairusa ir interneta pornogrāfijas, hiphopa un Disneja apvienojumsk, un īsts 21.gadsimta murgs. "Mēs, mūzikas industrija, radījām Mailiju Sairusu, tā ir mūsu vaina," sacīja Picorno. "Vai zināt, mana meita nekad nebūs tāda," izteicies grupas solists Toms Meigans, kura meitai ir pagaidām vien gads un 8 mēneši.

Kā jau zināms, Mailija Sairusa ir ne tikai pārsteigusi pasauli ar mūzikas video "Wrecking Ball", kurā redzama kaila, bet arī šokējusi arī ar  vairākiem provokatīviem priekšnesumiem, piemēram, pērnā gada MTV mūzikas video balvu pasniegšanas pasākumā.

Izklaide

Eiropas Kinoakadēmija izziņojusi piecas animācijas filmas, kas šogad pretendē uz Eiropas Kinoakadēmijas balvu kategorijā "Labākā animācijas filma", un starp balvai izvirzītajiem kinodarbiem ir arī Ginta Zilbaloža "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra pārstāve Kristīne Matīsa.

Svarīgākais