Sāks uzņemt jaunu Džeimsa Bonda filmu, kuru apdraudēja kinostudijas parādu problēmas

Holivudas kinostudija "Metro-Goldwyn-Mayer" (MGM) šī gada beigās sāks uzņemt jaunu filmu par britu superaģentu Džeimsu Bondu, jo parādos nonākusī MGM ir paglābta no iespējama finanšu kraha, otrdien paziņoja filmas producenti.

Jauno filmu, kurā aģentu 007 tāpat kā iepriekšējās atveidos Daniels Kreigs, paredzēts izlaist uz kino ekrāniem 2012.gada 9.novembrī.

Filmas uzņemšana tika atlikta pagājušā gada aprīlī pēc tam, kad MGM tika piedāvāta pārdošanai ar mērķi atrisināt tās parādu problēmas un novērst bankrotu. Pagājušā gada beigās tika paziņots par MGM parādu pārstrukturēšanu, kas ļāva atkal pievērsties šai filmai.

Šī būs 23.filma par Džeimsu Bondu, un tās režisors būs britu kinematogrāfists Sems Mendess.

MGM oktobrī paziņoja, ka tās kreditori un ASV firma "Spyglass Entertainment" vienojušies par studijas reorganizācijas plānu.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.