Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Rīgā atklāj konditoreju "Kūkotava"

© Laine Zemlicka skatiens.lv

Šodien plkst.10 Rīgā, Tērbatas ielā, Liene Tomsone atvēra savu konditoreju "Kūkotava", kuras izveidē viņa ieguldījusi aptuveni 40 000 latu.

Tērbatas ielā atvērta konditoreja "Kūkotava". Konditorejā ir atvērta virtuve, lai cilvēki var parunāties ar konditorēm, vērot, kā top kāds no našķiem un nopirkt tikko no krāsns izņemtas smalkmaizītes, kūciņas. "Kūkotavā" šobrīd darbs tiek dots sešām konditorejas darbiniecēm.

"Kūku cepšanu esmu mācījusies no savas vecmāmiņas, kura bija iecienīta cepēja. Arī pati kūkas cepu no 16 gadu vecuma. Tagad manis ceptās kūkas un tortes ir kļuvušas tik populāras, ka mājas virtuvē kļuva par šauru, tāpēc pieņēmu lēmumu atvērt savu konditoreju," stāstīja Tomsone.

"Kūkotavā" tiks radītas gardas kūkas, tortes, maizītes, veselīgi salāti, pašdarināti liķieri, meistardarbi no šokolādes un dažādi našķi, solīja Tomsone. Steidzīgākie klienti gardumus varēs nopirkt arī līdzņemšanai.

Līdz šim Tomsone ir strādājusi saldumu fabrikā "Laima", SIA "Emīla Gustava šokolāde" un izveidojusi šokolādes smalkumu ražotāju SIA "Pure chocolate".