Bērni savas vēlēšanās un sapņus varēs ierakstīt interneta kalendārā

Līdz 31.decembrim interaktīvajā Jaunā gada gaidīšanas kalendārā "www.31jaunadiena.lv" bērni varēs atklāt savus sapņus un vēlēšanās. Kalendārs pieejams interneta vietnē, un katru dienu, līdzīgi kā tradicionālajā Adventes kalendārā, interaktīvā formātā tiks atklāts kāda bērna sapnis, apņemšanās vai novēlējums.

"Nordea Latvija" pārstāve Dagnija Stuķēna stāsta, ka, tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam, "Nordea" kopā ar ģimenes atbalsta centra "Lejasstrazdi" bērniem sadarbībā ar portālu "Pasakas.net" izveidojis interaktīvu Jaunā gada gaidīšanas kalendāru.

Sadarbība ar Dobeles pagasta "Lejasstrazdu" ģimenes atbalsta centra bērniem, kas palikuši bez vecāku gādības, "Nordea" bankai ir izveidojusies no 2004.gada. Jau sesto gadu kopā ar bērniem tiek veidotas īpašas Ziemassvētku un Jaunā gada dāvanas bankas klientiem, sadarbības partneriem un draugiem. Piesaistītie mākslinieki un meistarklašu vadītāji cenšas bērniem iemācīt ko jaunu un atklāt dažādus talantus.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.