Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

"Nabaklab" būs festivāla "Laba daba" ieskaņas un noslēguma koncerti

1. un 4. augustā klubā „Nabaklab” notiks festivāla „Laba daba” ieskaņas koncerti ar vairāku ārvalstu mūziķu un labi zināmu pašmāju dīdžeju piedalīšanos.

1. augusta vakarā iesildīšanās festivālam „Laba daba” sāksies ar elektroniskās mūzikas četrotni „Bonafide” no Izraēlas, kas spēlē enerģisku elektronisko deju mūziku, izmantojot dzīvos instrumentus. Grupa nesen atgriezusies no koncertiem Dānijā un būs redzama arī uz „Laba daba” elektroniskās mūzikas skatuves. Pirms un pēc „Bonafide” par apmeklētāju labsajūtu gādās mixmaster Raitis.

Savukārt svētdien, 4. augustā notiks festivāla „Laba daba” noslēguma koncerts ar poļu reggae grupas „Paprika korps” piedalīšanos. Grupa labi zināma ne tikai daudziem festivāla apmeklētājiem un, uzstājoties Latvijā jau vismaz astoto reizi, ieguvusi Latvijā atpazīstamas mūzikas apvienības statusu. Ieeja koncertā būs krietni lētāka, uzrādot šī vai citu gadu „Laba daba” festivāla aproci uz rokas.

Starptautiskais mūzikas festivāls „Laba daba” notiks šī gada 2. un 3. augustā Līgatnes pagasta Ratniekos.

„Nabaklab” atrodas Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, abu koncertu sākums paredzēts plkst. 21:00. 1. augustā ieejas maksa jāmaksā nebūs, savukārt uz 4. augusta koncertu ieejas maksa ir Ls 4, savukārt ar „Laba daba” festivāla aproci uz rokas – Ls 2.50