Seniori no astoņiem novadiem tiksies sporta un atpūtas svētkos

Šodien pie Usmas ezera notiks ikgadējais senioru sporta un atpūtas pasākums, pulcējot ap simts dalībnieku. Šogad kopā ar talseniekiem jautrās izrīcībās piedalīsies, brīvā dabā sportos un pilnvērtīgi atpūtīsies seniori no septiņiem novadiem - Ventspils, Tukuma, Kuldīgas, Saldus, Dobeles, Jelgavas un Olaines.

Svētku atklāšanā, plkst.12.00 piedalīsies Talsu novada domes priekšsēdētājs Aivars Lācarus, kā arī Latvijas Pensionāru federācijas priekšsēdētājs Andris Siliņš.

Sporta un atpūtas svētku galvenais organizators ir Antons Kivlenieks, kurš ilgus gadus rūpējas par senioru saliedētību un aktivitātēm mūsu pusē, kā arī ir iniciators vairākiem Kurzemes mēroga senioru pasākumiem.

Lai nokļūtu uz pasākuma norises vietu, senioru ērtībai tiks nodrošināts arī transports.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais