Tukumā šomēnes atklās naktsklubu "Baboon Bar"

Piektdien, 26.jūlijā, plkst.22 Tukumā, Brīvības laukumā 11, bijušās "Jāņa Rozes" grāmatnīcas telpās notiks naktskluba "Baboon Bar" atklāšanas pasākums.

Kluba "Baboon Bar" pārstāvis Artis Štromanis aģentūru LETA informēja, ka naktskluba "Baboon Bar" atklāšana plānota Tukuma pilsētas svētku laikā, kas ar devīzi "Uz Tukumu pēc smukuma" risināsies no 27.jūlija līdz 28.jūlijam Brīvības laukumā, citur pilsētā un ārpus Tukuma.

Štromanis ir pārliecināts, ka "Baboon Bar" dizains kluba apmeklētājiem ļaus nepiespiestā gaisotnē baudīt gan trakas ballītes nedēļas nogalē, gan atpūsties un atvilkt elpu pie kafijas krūzes vai kāda garda kokteiļa darba dienā. Sporta mīļotāji varēs vērot sev iemīļotās sporta pārraides, malkojot dažāda veida alus šķirnes. Klubs darbosies divos stāvos.

"Baboon Bar" atklāšanā par muzikālo noformējumu rūpēsies daudzi Latvijā un ārpus tās robežām populāru dīdžeji - uzstāsies "MBerg", Ansis Zvirgzdiņš, "E:91", "Chris Cherry", "DJ Ziggy" ar videodejām, bet atklāšanas pasākuma goda viesis būs "European Hit Radio" šova "Party Service" vadītājs un pēdējo gadu populārākais dīdžejs Latvijā "[Ex] da Bass", informēja Štromanis.

Kā ziņots, Tukumā līdz 26.jūnijam notika sabiedriskā apspriešana naktskluba izbūvei bijušās "Jāņa Rozes" grāmatnīcas telpās Brīvības laukumā 11, aģentūru LETA iepriekš informēja Tukuma novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Šulca. Publiskās apspriešanas sanāksme notika 10.jūnijā, un pašvaldības saziņā ar iedzīvotājiem patlaban radies priekšstats, ka iedzīvotāju vairākums pārsvarā atbalsta šo ieceri.

SIA "Baboon Bar" reģistrēta kā ēdināšanas pakalpojumu uzņēmums 2011.gada oktobrī Tukumā. Kā liecina uzņēmuma informācija, tas līdz šim nodrošina izbraukuma bārus dažādos pasākumos. SIA "Baboon Bar" radniecīgais uzņēmums ir 2007.gadā reģistrētā SIA "Holy Baboon Agency", kas ir publisko pasākumu aģentūra, kura savas pastāvēšanas laikā ir realizējusi daudzus veiksmīgus un ievērojamus publiskos izklaides pasākumus, piemēram, "Rideit Winter Jam", "Rideit Summer Jam" un citus.

"Holy Baboon Agency" nodarbojas gan ar plašu sabiedrisko atpūtas pasākumu organizēšanu, gan ar privāto pasākumu organizēšanu, kā arī citiem, līdzīgiem projektiem, piedāvājot saviem klientiem sarīkot jebkura veida pasākumu, jebkurai gaumei, viņiem vēlamā vietā.

"Holy Baboon Agency" kopš 2009.gada vasaras ir paplašinājusi savu servisa pakalpojumu klāstu ar "Baboon Bar", papildus piedāvājot kvalitatīvus bāra pakalpojumus ar sertificētiem bārmeņiem un plašu dzērienu izvēli, liecina uzņēmuma informācija.

Svarīgākais