Apprecējusies dziedātāja Tīna Tērnere

73 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Tina Tērnere apprecējusies ar savu ilggadējo partneri ierakstu industrijas augsta ranga darbinieku 57 gadus veco vācieti Ervīnu Bahu, vēsta aģentūra France Presse.

Ziņa par 73 gadus vecās Tērneres un 53 gadus vecā Baha drīzajām laulībām šokēja daudzus, taču pašu mākslinieci tas nemulsina. Pārītis kopā dzīvo jau 27 gadus. Svinīgā laulības reģistrācija notikusi pirms dažām dienām Šveices Cīrihes kantona Kūsnahtes pašvaldībā. Paredzēts, ka 21. jūlijā Kūsnahtē, kur pāris mitinās jau kopš 1998. gada, notiks grandioza laulību ceremonija. Ielūgumi jau ir izsūtīti. Visiem viesiem piekodināts ierasties baltos tērpos. Svinīgo mielastu gatavos mūziķes iecienītie pavāri Riko Candonella un Horsts Petermans. Līgaavs kāzu kleitu darinājis modes dizianers Džordžio Armani

Šveices mediji vēsta, ka uz budistu tradīcijās veidoto kāzu ceremoniju uzaicināti apmēram 120 viesu, kuru vidū ir tādas popmūzikas zvaigznes kā Deivids Bovijs, Eross Ramazoti un Sadē, kā arī amerikāņu televīzijas sarunu šovu zvaigzne Ofra Vinfrija. 

Tērnere tagad esot neizsakāmi laimīga, lai gan vēl pirms dažiem gadiem mūziķe par kāzām negribēja neko dzirdēt. Bahs viņu bildināja jau sen, bet māksliniece ilgi nesniedza atbildi. Vilcināšanās iemesls bija Tērneres bijušais vīrs, nu jau mirušais Aiks Tērners, kurš 16 gadus ilgajā laulībā sievu pazemoja gan fiziski, gan morāli, pārvēršot viņas dzīvi par elli.

Svarīgākais