"Dzintars" atver zinību centru Jūrmalā

Pateicoties senai darba pieredzei un bagātām tradīcijām, lielākais Latvijas parfimērijas un biokosmētikas ražotājs, vasaras sezonas laikā, aicina apmeklēt savu zinību centru Jūrmalā, blakus koncertzālei „Dzintari”.

„Šodien „Dzintars” nav vairs tikai kosmētikas un parfimērijas ražotājs, bet arī nopietns inovāciju un pētniecības centrs, tad kāpēc gan, lai „Dzintars” nedalītos savās zināšanās ar mūsu klientiem?”- stāsta tirgzinības un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Svetlana Savčuka.

Zinību centra apmeklētājiem būs unikāla iespēja uzdot sev interesējošus jautājumus „Dzintars” produkcijas izstrādātājiem. Centrā strādās speciālists, pie kura būs iespēja veikt sejas ādas diagnostiku, lai noskaidrotu savas ādas fizioloģiskos parametrus, kas palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotu kosmētiku.

„Dzintars” parfimērijas cienītāji saņems lielisku iespēju kļūt uz neilgu brīdi par parfimērijas skolas audzēkņiem, kur varēs izveidot savu unikālo aromātu, kam nebūs analogu pasaulē.

Ekspozīcija ar „Dzintars” leģendārajiem aromātiem no pagājušajiem gadsimtiem ļauj pieskarties, viena no senākajiem uzņēmumiem pasaulē, vēsturei.

„Viena no galvenājām „Dzintars” pamatvērtībām – būt tuvāk mūsu pircējam”, - piebilst Svetlana Savčuka. „Zinību centrs Jūrmalā – tā ir vēl viena iespēja to realizēt”.

„Dzintars” zinību centrs būs atvērts Latvijas viesiem un iedzīvotājiem visu vasaru.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.