Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide

Starptautiskais mūzikas festivālā "Laba daba 2013" šovasar centīsies priecēt ar mūziķu daudzveidību

© Kaspars Krafts, f64

Starptautiskais mūzikas festivāls "Laba daba2013", kas norisināsies no 2.augusta līdz 4.augustam, apmeklētājus centīsies priecēt ar mūziķu daudzveidību, kas uzstāsies uz kādas no sešām festivāla skatuvēm, aģentūru LETA informēja pilna servisa pasākumu aģentūra "Pareizā ķīmija" pārstāve Kristīne Pinkule.

Jau iepriekš izsludinātajiem festivāla māksliniekiem tagad pievienojušās arī pašmāju grupas "Baložu pilni pagalmi", "Zig Zag", "Apofez sound system", "Laiksne", "Trakula", "Vētras saites", "Vējam kabatā", "Parara", "Tribes of the city", "Satellites LV", "Pienvedēja piedzīvojumi", Nils Īle un "Afro ambient", "Skumju akmeņi", "Rūsa" un "Manta".

Tāpat festivālā uzstāsies "Soundarcade", Elizabete Balčus, "Rīta stienis", "Komjaunatne" un apvienība "7 pieauguši vīrieši", kas šogad uz skatuves kāps kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku.

Festivālā uzstāsies arī leģendārā grupa "Jumprava" un "Abdul Camara" ar grupu, kas ir starptautisks muzikāls projekts, kuru pārstāv mūziķi no Ganas un Zviedrijas.

Jau ziņots, ka festivālā "Laba daba" viesosies arī trešā viļņa ska aizsācēji "The Toasters" no ASV, skandalozā Krievijas electroclash apvienība "Barto", vācu tumšā viļņa pārstāvji "Deine Lakaien" un pašmāju mūzikas apvienības "Inokentijs Mārpls", "All Day Long", "Carnival Youth", "Audience Killers", "Oyaarss", "Apziņas parazīti", "Rebel Riot", "Band mango" un "PND".

Festivāla programma tiks papildināta, un kopumā uz festivāla skatuvēm kāps vairāk nekā 60 mūziķu grupas un dīdžeju.

Organizatori turpina dažādot un papildināt festivāla muzikālo programmu, solot sarūpēt vēl pa kādam pārsteigumam, un paralēli darbam ar grupām noris arī darbs pie festivāla vietas labiekārtošanas un jaunizveidotās mājaslapas "www.labadaba.lv".

"Laba daba" ir starptautisks mūzikas festivāls, kas nemainīgi jau piekto gadu notiks Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki", Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā.

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un klubā "Nabaklab".