Notiks jogas meistarklases ar Malvīni Lapiņu

© Publicitātes foto

Pašā vasaras plaukumā Labo Sajūtu Laboratorija aicina jūs uz divām aizraujošām un atraktīvām jogas meistarklasēm kopā ar jogas pasniedzēju Malvīni Lapiņu 29. un 30. jūnijā.

29. jūnijs, plkst.11:00 – 13:00 JOGAS MEISTARKLASE – VASARAS ASANAS!

Vasara ir ugunīgās enerģijas, saviļņojuma, sirds kaisles un mīlestības laiks. Tu mīli un izbaudi šo laiku, jo viss kļūst vieglāks, jautrāks, rotaļīgāks, gaišāks un enerģiskāks!

Šajā meistarklasē Tu spēlēsies ar asanām (jogas pozām), kuras palīdzēs radīt vairāk vietas, vairāk plašuma Tavā fiziskajā ķermenī, kā arī domās, spriedumos un pārliecībā. Vasaras asanu pušķis spēcinās sirds spēju radīt un paust prieku, mīlestību un toleranci.

Vasaras asanas – gurnu un sirds atvēršanai, plecu mobilizācijai.

30. jūnijs, plkst.19:00 – 21:00 JOGAS MEISTARKLASE – AR KĀJĀM GAISĀ!

Šī meistarklase ir paredzēta visiem, it īpaši tiem, kuri vēlas izbaudīt vieglumu, prieku, saviļņojumu, atbrīvoties no bailēm un ļaut, kaut tikai uz brīdi, visam sagriezties ar kājām gaisā.

Lai sagrieztos un izbaudītu skatu ar kājām gaisā, Tu iemācīsies ticēt sev, uzticēties citiem, atbrīvoties un palaist kontroles un sprieguma grožus mazliet brīvāk, lai atklātu, ka, ne tikai jogas asanu praksē, bet arī ikdienā, Tavas spējas, spēks un iespēju robežas atrodas tālāk, nekā Tu domā.

Ar kājām gaisā – roku līdzsvaram un dažādas asanas divatā, un protams, ka ar kājām gaisā.

Meistarklases paredzētas visu līmeņu jogotājiem!

Meistarklases vadīs jogas pasniedzēja Malvīne Lapiņa

Jogas nodarbības ar Malvīni vienmēr ir profesionālas, inovatīvas, pārliecinošas un vienmēr citādas. Malvīnes jogas nodarbības ir siltuma, humora un enerģijas piepildītas.

Malvīne atklāja savu aizraušanos ar sportu jau agri, taču tikai vēlāk atrada savu īsto mīlestību un kaislību – jogu. 2004. gadā viņa pirmoreiz saskārās ar austrumu tradicionālo jogu. Piecus gadus vēlāk, absolvējusi Inside Yoga jogas kursus, 2009. gadā Malvīne kļuva par sertificētu jogas pasniedzēju.

Lai padarītu nodarbības arvien aizraujošākas un izaicinošākas, Malvīne piedalās dažādos kursos un semināros, turpinot savu ceļojumu jogas, meditācijas un relaksācijas pasaulē, kā arī paplašinot savas zināšanas par pilatēm, muguras vingrinājumiem, Inside Flow, Contact yoga un daudz ko citu. Šobrīd Malvīne savam repertuāram ir pievienojusi “M.Y.T. – Martial Arts Yoga Training”, pavisam jaunu nodarbību veidu, kas ir tradicionālās cīņas mākslas un labāko jogas elementu simbioze.

Katra jogas nodarbība Malvīnei nozīmē lielisku iespēju dalīties mīlestībā, kaislē un zināšanās par jogu ar citiem. Ar milzu rūpēm un pacietību Malvīne ved savus dalībniekus ceļojumā pretī iekšējam mieram, labsajūtai un piepildījumam. Viņas pasniegšanas veids ir vienlaicīgi radošs un autentisks. Tas apvieno dažādas tēmas, mūziku un humoru tādējādi radot inovatīvas jogas nodarbības, kas aizrauj, motivē un notur dalībniekus kustībā.

www.malvine-yoga.de

Katras meistarklases cena: 15 LVL

ZVANI UN PIESAKIES:

Labo Sajūtu Laboratorijā

+371 67 887 581,mob. tel.: +371 29 330 280,

www.karstajoga.lv

birojs@karstajoga.lv

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais