Zatlers atpūtīsies Alpu slēpošanas kūrortā

© f64

No 2.decembra līdz 4. decembrim Valsts prezidents Valdis Zatlers dosies trīs dienu ilgā atvaļinājumā.

Valsts pirmā persona atvaļinājumu pavadīs kopā ar ģimeni Austrijā. Iepriekš prezidents vairākas reizes pavadījis savu atvaļinājumu kopā ar ģimeni Austrijā, slēpojot Alpos. Arī pērn Zatlers devās atvaļinājumā tieši 2. decembrī.

Jāatgādina, ka pirms nedēļas pretrunīgus vērtējumus izraisīja dzeltenās preses izdevumā "Privātā Dzīve" publiskotās bildes no eksprezidenta Gunta Ulmaņa, ekspremjera Aigara Kalvīša (TP) un kādreizējā veselības ministra Gundara Bērziņa (TP) ceļojuma uz Andu kalniem. Zināms, ka Tautas partijas vadībā ticis spriests, kā krīzes nomāktas sabiedrības acīs izskatās dažu politiķu plātīšanās ar turīgu dzīvi un, ka TP līderiem savus atvaļinājumus jāpavada Latvijā. No TP priekšsēdētāja amata nupat aizgājušais tieslietu ministrs Mareks Segliņš Neatkarīgajai pauda sašutumu, ka "Kalvītis, kamēr tauta mirst badu, brauc uz Andu kalniem un pēc tam plātās ar bildēm dzeltenajā presē".

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais