"Radio SWH" rīta balss Zane Stocka šokā par nežēlīgajiem komentāriem internetā

© F64 Photo Agency

Radio SWH jaunā ētera balss Zane Stocka, kura ik rītu strādā kopā ar Andri Freidenfeldu jeb Fredi, ar katru dienu pilnveido savas prasmes un radio darba specifiku izprot arvien labāk, raksta izklaide.delfi.lv.

Zane atzīst: viņas lielākā kļūda, ko izdarījusi jau pirmajā darba dienā, bija ētera laikā ieiet kādā no interneta ziņu portāliem un palasīt cilvēku sarkastiskos un nežēlīgos komentārus, kas veltīti gan viņai, gan jaunajam radio raidījumam kopumā. Tas momentā nositis to azartu, kas viņā bija sākumā. Rezultātā negatīvās emocijas tik ļoti pārņēmušas viņas darbību un viņu pašu, ka viņa vienkārši sēdējusi ar kamolu kaklā un nevarējusi neko darīt lietas labā.

Izklaide

Svinot Gunāra Bindes 90 gadu jubileju, LNMM no 21. septembra līdz nākamā gada 19. janvārim būs skatāma viņa darbu izstāde. Binde savas 67 gadus ilgās fotokarjeras laikā guvis gan vietēju, gan starptautisku atzinību, par darbiem izpelnoties desmitiem godalgu ārvalstu fotomākslas salonos. Izstāde "Binde 100-10" atspoguļo mākslinieka ceļu uz un cauri šiem panākumiem, veidojot metaforisku dienasgrāmatu par nozīmīgākajiem notikumiem, tēmām un cilvēkiem.