Raidījumu "Bē Bē Brokastis" aizstās "Andra Freidenfelda rīta svīta"

© F64 Photo Agency

Raidījumu "Bē Bē Brokastis" ēterā no 4.februāra aizstās rīta programma "AndraFreidenfelda rīta svīta", vēsta "Radio SWH".

Šodien notiks jaunās "Radio SWH" rīta programmas prezentācija, kuras laikā iepazīstinās ar jauno programmu, tās saturu un vadītājiem, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja AS "Radio SWH" Mārketinga un pašreklāmas daļas vadītāja Inita Pelse.

Jaunās programmas pieteikumā lasāms: "Turpinām katras ētera minūtes lietderīgu izmantošanu, sniedzot klausītājam maksimāli daudz interesantas, noderīgas informācijas, aktualizējot svarīgo, ironizējot par niecīgo, balstoties uz visu iepriekšminēto programmu pieredzi un labākajām tradīcijām."

Prezentācija notiks plkst.12 restorānā "1221", Antonijas ielā 13, Rīgā.

Jau ziņots, ka "Radio SWH" paziņoja par raidījuma "Bē Bē Brokastis" darbības pēdējo mēnesi. Pēdējais raidījums ēterā izskanēja 31.janvārī.

"2013.gads ir AS "Radio SWH" 20.jubilejas gads, un šis ir īstais brīdis kaut ko mainīt. Pastāvēs tas, kas un, galvenais, kā - mainīsies!" tā iepriekš "Nozare.lv" sacīja "Radio SWH" valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

""Radio SWH" jaunajai rīta programmai būs cits nosaukums, jaunas sejas un idejas, nedaudz atšķirīgs koncepts, bet paliks arī daudz no iepriekšējām "Bē Bē Brokastīm"," biznesa portālam "Nozare.lv" iepriekš atklāja Šipkēvics.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais