"Hesburger" plāno uzcelt trīs jaunus restorānus

Restorānu ķēde "Hesburger" plāno šogad pabeigt 10 jaunu restorānu būvniecību Baltijā, no kuriem vismaz trīs atradīsies Latvijā.

Pērn triju Baltijas valstu kopējais pārdošanas apjoms sastādīja 41 miljonu eiro, salīdzinot ar 2011.gadu palielinoties par aptuveni 40%. Latvijas restorānu pārdošanas apjoms pērn palielinājās par 8%, sasniedzot 15,5 miljonus eiro.

2012.gadā "Hesburger" Baltijā izveidoja 150 jaunas darba vietas. Pabeidzot 10 jaunu restorānu būvniecību šajā reģionā, "Hesburger" tikpat lielu skaitu jaunu darba vietu plāno radīt arī šajā gadā.

Rīgā pērn pabeigta būvniecība un atklāti četri jauni restorāni - Marijas ielā 14, Andreja Saharova ielā 28, kā arī Mūkusalas ielā 95 un Kurzemes prospektā 166. Šogad gada sākumā jau tika nodots ekspluatācijā jaunais "Hesburger" restorāns Brīvības ielā 62. Līdz vasarai plānots nodot ekspluatācijā otru restorānu Jelgavā.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.