Anmary gatava laulībām

© Scanpix

Dziedātāja Anmary šobrīd gatavojas jaunai koncertprogrammai Mīlestības pieskāriens, kurā viņa uzstāsies kopā ar Andri Ērgli, Donu, Endiju Rezgali un Oranžā kora dziedātājiem, ko organizē Izklaides producentu grupa 7.

Šī būs pirmā reize, kad dziedātāja iesaistās sava mīļotā vīrieša producenta Aigara Dinsberga organizētā projektā, tādējādi arī pirmā reize, kad abi izmēģinās spēkus, strādājot kopā, raksta sejas.tvnet.lv. Neatkarīgā jau rakstīja, ka pērnā gada nogalē Eirovīzijas dienesta romāns beidzies ar saderināšanos – Anmary pirkstā mirdz saderināšanās gredzens! Nu taujāta, vai abi šogad varētu arī iestūrēt laulības ostā, dziedātāja atzīst, ka varētu gan, taču piebilst, ka nav jau obligāti jāprecas, lai būtu harmonija attiecībās.

Izklaide

Īsi pirms došanās rudenī plānotajā akustiski romantiskajā koncerttūrē “Vēstule  Tev”, Samanta Tīna izdevusi dziesmu “Nav nevienas saules”, kas ir “smeldzīgs stāsts par abpusēju mīlestību, kam liktenis nav lēmis būt.” Singlam tapis arī atbilstošu noskaņu veidojošs liriku videoklips.

Svarīgākais