"Spēlmaņu nakts" noslēguma ceremoniju varēs klausīties radio tiešraidē

Pirmdien, no plkst. 21.05 Latvijas Radio 1 piedāvā klausītājiem Gada balvas teātra mākslā - "Spēlmaņu nakts" - noslēguma ceremonijas tiešraidi.

Eduarda Smiļģa dzimšanas dienā Latvijas teātru ļaudis un skatītāji tradicionāli ir kopā, lai godinātu labākos aktierus un aktrises, izrādes un režisorus, scenogrāfus un labākos debitantus, kā arī citus teātra mākslas meistarus. Gada balvas teātra mākslā šogad tiks pasniegtas jau 16.reizi un svinīgā ceremonija risināsies Dailes teātrī.

Latvijas Radio 1 tiešo translāciju vadīs žurnālistes Laima Slava un Ingvilda Strautmane, pirms svinīgās ceremonijas piedāvājot ieklausīties sarunās ar nominētajiem māksliniekiem un teātra mākslas ekspertiem.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais