"Artelis - gandrīz teātris" jau desmito reizi sāksies tradicionālie decembra "Cabaret" vakari

Šī ir desmitā sezona, kad producentu grupa "Virus Art", pulcējot talantīgus mūziķus, solistus, aktierus un dejotājus ir gatava sniegt publikas vērtējumam savu jaunāko projektu - koncertiestudējumu "Cabaret Bombaloo".

Pagājušais decembris tika izlaists, jo Cabaret trupa veidoja izrādi un piedalījās pieredzes apmaiņas laboratorijā Indijā. Līdz ar to, jaunais koncertiestudējums ir starptautiskāks un, neapšaubāmi, eksotiskāks.

Ko sagaidīt? Kā jau visos Cabaret iestudējumos - smalku kolāžu ar mūziķu, dejotāju un dziedātāju piedalīšanos, krāšņiem tērpiem un dzīvām emocijām! Karstasinīgais Bombaloo orķestris Jūs aizvedīs ceļojumā no tradicionālā džeza valdzinājuma un jau labi zināmiem austrumu melodiju ritmiem līdz pat trīsas pārņemošiem čukstiem.

Arī šogad Jūs sagaida tikšanās ar Cabaret divām - šarmanto Žustīni (Aiju Vītoliņu) un temperamentīgo Elzu (Elza Rozentāle Nath), kā arī simpātisko jauno talantu Dorianu (Daumantu Kalniņu/Artūru Šingireju).

Viens no Bombaloo baudījumiem būs gaisīgā un pat akrobātiskā horeogrāfija: laikmetīgā deja, tango, body-clapping, vēderdejas, pat indiešu klasiskās dejas Odissi elementi.

Pārsteigumu netrūks, kā arī der atcerēties to, ka "Cabaret Bombaloo" vakars nebeidzas ar izrādes otro daļu! Atliek tikai ļauties!

Svarīgākais