Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

"Prāta vētras" Roga kļuvis par tēvu

© F64

Pēc neoficiālas informācijas, pagājušajā nedēļā par tēvu kļuvis «Prāta vētras» bundzinieks Kaspars Roga, kurš līdz šim bija vienīgais no mūsu supergrupas bez atvasēm.

«Prāta vētras» bērnu pulciņš ir varen kupls, un vienīgais, kurš līdz šim nebija piedalījies demogrāfiskās situācijas uzlabošanā, bija Kaspars Roga. «Viņš mums ir bezbērnu bundzinieks!» reiz jokoja grupas menedžere Aija Auškāpa, bijusī Rogas sieva. Nu «bezbērnu bundzinieks» esot kļuvis par tēvu, liecina »VZ« rīcībā esošā informācija. Roga pats par to savu draugu kompānijā esot palepojies, tomēr oficiālu apstiprinājumu šīm ziņām gūt neizdevās. «No Kaspara komentāru nebūs,» skan grupas menedžmenta »VZ« atsūtītajā ziņā. Vēl tikai jāpiebilst, ka Roga jau ilgstoši ir kopā ar bijušo repera Gustavo draudzeni Evitu.

Ja informācija ir patiesa, tad «Prāta vētras» atvašu jau tā kuplais pulciņš kļuvis vēl iespaidīgāks. Grupas vokālista Renāra Kaupera un viņa sievas Agneses ģimenē aug dvīņi Emīls un Edgars, kuriem ir jau 17 gadu, kā arī gadu vecais pastarītis Ārons. Ģitārista Jāņa Jubalta un viņa sievas Daces vecākajai meitai Helēnai Paulai ir 12 gadu, jaunākajai Odrijai – divarpus. Taustiņnieks Māris Mihelsons šovasar apprecējās ar savu ilggadējo draudzeni Santu Bindemani – abiem ir meita Maija (5) un dēls Andrejs (2). Par «Prāta vētras» pilntiesīgu dalībnieku uzskatāms arī basģitārists Ingars Viļums, kuram ir divi bērni – dēls Edgars (8 gadi) un meita Marta (13). Šim sarakstam jāpieskata arī grupas «ģimenes locekle», menedžere Aija Auškāpa – viņas meitiņai Dārtai decembrī apritēs gadiņš, bet Norai ir trīs gadi.