Arta Ostupa dzejolis ASV interneta žurnālā

Kā informē Latvijas Literatūras centrs, Arta Ostupa dzejolis Summer by the Ravine ir publicēts interneta žurnālā Guernica dzejas sadaļā.

Angļu valodā to atzdejojuši žurnāliste un tulkotāja Ieva Lešinska un skotu dzejnieks Toms Povs.Šis teksts vēl nav publicēts latviešu valodā, paredzams, ka tas tiks iekļauts Ostupa dzeju krājumā, kura iznākšana paredzēta nākamgad. Guernica ir divreiz mēnesī ASV iznākošs interneta žurnāls, kas publicē mākslas darbus, fotogrāfijas, daiļliteratūru un dzeju, kā arī vēstules no ārzemēm, dažādus viedokļus par starptautiskiem jautājumiem un ASV iekšpolitiku, intervijas un mākslinieku, rakstnieku, mūziķu, politiķu portretus.

Izklaide

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais