Par krāpšanos ar čekiem aizturēta prinča Harija Lasvegasas ballītes viešņa

© nydailynews.com

Par četru viltotu čeku izrakstīšanu Sandjēgo aizturēta kosmetoloģe Kerija Linna Reiherte, kura apgalvo, ka piedalījusies prinča Harija Lasvegasas ballītē.

Sieviete ar tiesas orderi aizturēta Sadjēgo lidostā, no kurienes viņa centās nokļūt Meksikā, ziņo portāls BNN.lv.

Viņa viltojusi čekus par kopējo summu 21 672 ASV dolāri (11 787 lati). Ja viņas vaina tiks pierādīta, viņai nāksies pavadīt cietumā ilgāk nekā gadu.

40 gadus vecā blondīne apgalvo, ka bijusi viena no 10 sievietēm, kas pagājušajā mēnesī Lasvegasas viesnīcas numurā izklaidējās kopā ar Lielbritānijas princi Hariju.

«Mēs skūpstījāmies, viņš tobrīd bija kails un diezgan atvērts,» Reiherte pastāstīja izdevumam The People, piebilstot, ka «tas nebija romantiski, vienkārši jautri».

Augusta vidū Lielbritānijas princis Harijs kārtīgi atpūtās kādā Lasvegasas viesnīcā – par to liecināja internetā nonākušās fotogrāfijas, kurās viņš redzams pilnīgi kails spēlējam biljardu.

Izklaide

Kultūrvietā “Hanzas perons” pagājušās nedēļas nogalē norisinājās “Austras balvas 2024” pasniegšanas ceremonija, kas beidzās ar nelielu (daudziem pat lielu) pārsteigumu – par prestižās balvas ieguvējiem kļuva jau daudzus gadus nepastāvošā grupa “kuba”, kura šovasar izdeva pirms diviem gadu desmitiem radītus ierakstus. Kā tā? Pavērsim priekškaru.

Svarīgākais