Princis Harijs izdzēsis savu "Facebook" profilu

© Scanpix

Lielbritānijas princis Harijs pēc skandāla ar internetā nopludinātiem viņa kailfoto izdzēsis savu profilu sociālo komunikāciju vietnē "Facebook".

Kā vēsta britu mediji, princim Harijam ar pseidonīmu Spaiks Velss aptuveni četrus gadus bija savs profils sociālo komunikāciju vietnē, kur viņam bija aptuveni 400 draugu, kuru vidū ir virkne gados jaunu britu bagātnieku.

Kaut arī profilam bija piemēroti stingrākie privātuma ierobežojumi, daļa informācijas tik un tā lasītājiem bija pieejama.

Pēc internetā pagājušā nedēļā nonākušajām fotogrāfijām, kurās princis Harijs redzams kails izklaidējamies kopā ar draugiem Lasvegasā, vietnē "Facebook" dzēsts Spaika Velsa profils.

Tāpat no sociālo komunikāciju vietnes pazuduši tuvu Harija draugu Toma Inskipa un Artūra Landona profili, kā arī vairāku prinča miesassargu profili, jo tajās bija publicētas fotogrāfijas, kurās viņi pozē kopā ar princi.

Britu karaļnams nav komentējis iespējamo prinča Harija profilu vietnē "Facebook".

Kā jau ziņots, slavenību ziņu vietnē "TMZ.com" pagājušajā nedēļā publicētas divas fotogrāfijas, kurās princis Harijs redzams kails, izklaidējoties kopā ar draugiem Lasvegasā, kā arī virkne piedienīgāku fotogrāfiju ar 27 gadus vecā prinča izklaidēm.

Lielbritānijas karaļnams apstiprinājis, ka publicētās fotogrāfijas ir īstas, taču atteicās sniegt kādus sīkākus komentārus.

Princis Harijs desmit dienas pavadīja ASV, izklaidējoties ar draugiem, pirms atgriešanās pie saviem militārajiem pienākumiem.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais