Rīgas centrā pulcēsies lielās lelles un talismani

© Scanpix/AFP

Šodien Rīgas centrā, Vērmanes dārzā, no plkst.12 pulcēsies lielās lelles un talismani, lai vēlāk dotos kopīgā gājienā uz Vecrīgu, aģentūru LETA informēja "Untitled productions" pārstāve Diāna Supe.

Sākumā lielās lelles Vērmanes dārza estrādē kāps uz skatuves, lai varētu iepazīties ar skatītājiem, bet vēlāk dalībnieki dosies gājienā, kas virzīsies no Vērmanes dārza pāri pilsētas kanālam gar Latvijas Nacionālo operu.

Tālāk Vecrīgā lielo leļļu un talismanu gājiens dosies pa Aspazijas bulvāri, Vaļņu ielu, Kalēju ielu, Audēju ielu, Kungu ielu, Tirgoņu ielu, Jēkaba ielu, Torņa ielu, līdz atkal nonāks uz Vaļņu ielas, un pa Brīvības ielu lielās lelles un talismani atgriezīsies Vērmanes dārzā.

Lielo leļļu un talismanu gājiena maršruts vedīs arī cauri vecpilsētas atpazīstamākajām atpūtas vietām - Līvu laukumam un Doma laukumam.

Noslēdzoties gājienam, Vērmanes dārzā skatītāji kopā ar lielajām lellēm varēs iesaistīties dažādās aktivitātēs. Tāpat uz Vērmanes dārza skatuves būs redzami talismanu sagatavotie priekšnesumi.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.