Lopesas intīmā video publiskošana apturēta

© Scanpix

Losandželosas tiesa aizliegusi aktrises un dziedātājas Dženiferas Lopesas bijušajam vīram Odžani Noā izplatīt videoierakstu, kurā redzamas arī intīmas scēnas no abu atpūtas medusmēneša laikā 1997. gadā.

40 gadus vecā Dž. Lopesa vēlas reizi par visām reizēm atradināt bijušo laulāto draugu no vēlmes publiskot viņu intīmās dzīves detaļas, pieprasot apaļu 10 miljonu dolāru kompensāciju.

Reuters vēsta, ka Dž. Lopesa tiesā vērsusies pagājušās nedēļas nogalē, kad uzzinājusi, ka viņas bijušais vīrs sazinājies ar vairākiem kinoproducentiem, mudinot viņus iesaistīties filmas How I Married Jennifer Lopez: The JLo and Ojani Noa Story uzņemšanā. Tieši šajā lentē arī bijis plānots iekļaut videoierakstu, kas O. Noā rīcībā palicis kopš abu neilgās laulības laikiem.

Jāatgādina, ka 1997. gadā precoties Dž. Lopesa un O. Noā, kurš tolaik bija prasts pavārs, noslēdza laulības līgumu, saskaņā ar kuru šķiršanās gadījumā tika aizliegts izpaust sabiedrībai jebkādas detaļas par kopdzīves aizkulisēm. Amerikāņu tabloīdi norāda, ka Dž. Lopesa rīkojusies samērā gudri, jo jau pēc 11 mēnešiem abu laulība patiešām tika šķirta. 2006. gadā O. Noā tomēr nespēja atturēties no vēlmes labi nopelnīt, izmantojot savas bijušās sievas vārdu, un jau sāka rakstīt memuārus par abu kopdzīvi. Toreiz Dž. Lopesai ne tikai izdevās tiesas ceļā apturēt šīs grāmatas izdošanu, bet arī pietiesāt 545 000 dolāru lielu kompensāciju par laulības līguma laušanu. Kā redzams, pašlaik dziedātājas apetīte ir krietni augusi.

Reuters norāda, ka Losandželosas tiesas noteiktais aizliegums publiskot skandalozo videomateriālu attiecas arī uz kinoproducentu Edu Maijersu. Viņš jau paspējis paust neapmierinātību ar šādu notikumu attīstību, uzsverot, ka Dž. Lopesas un O. Noā laulības līgums ir abu šo ļaužu darīšana un viņam tas rokas nekādi nesaistot.

Jāpiebilst, ka pēc šķiršanās no O. Noā dziedātāja veica vēl vienu samērā nesekmīgu mēģinājumu izveidot ģimeni – 2001. gadā viņa apprecējās ar horeogrāfu Krisu Džadu, taču abu laulība tika šķirta jau pēc deviņiem mēnešiem. Tikai 2004. gadā viņai beidzot izdevās izvilkt pilno lozi, apprecoties ar dziedātāju Marku Entoniju, un tagad viņu ģimenē aug divi bērni.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.