Rēzeknē notiks Ratiņu parāde

© f64

4.augustā pilsētas svētku pasākumu gaitā Rēzeknē notiks tradicionālā Bērnu ratiņu parāde, kurā aicināti piedalīties vecāki un viņu mazuļi ar spilgti un ar iztēli izrotātam bērnu ratiņiem, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Parādes dalībnieku reģistrācija sāksies plkst.10 Kultūras un atpūtas parkā, bet plkst.11 svētku gājiens pa Raiņa ielu dosies līdz Sporta pārvaldes stadionam, kur norisināsies dalībnieku skate, izklaidējošā programma un Ratiņu parādes uzvarētāju apbalvošana. Pasākuma dalībniekus gaida arī vairāki pārsteigumi.

Piedalīties gājienā aicināti visi vecāki un viņu mazuļi. Galvenais noteikums - parādes dalībniekiem jābūt spilgti un ar iztēli izrotātam bērnu ratiņiem, leļļu ratiņiem, velosipēdam, bērnu mašīnai vai jebkuram citam bērnu transportam.

Pasākuma organizatori - biedrība "Rēzeknes Māmiņu klubs" un Rēzeknes dome - cer, ka krāšņais gājiens ar izrotātiem ratiņiem un interesantiem mazuļu apģērbiem dāvās pozitīvus iespaidus gan pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, gan arī pašiem parādes dalībniekiem.

Radošākie ratiņu parādes dalībnieki saņems vērtīgas balvas: atpūtu visai ģimenei "Līvu akvaparkā", īpašu balvu no mēbeļu ražošanas firmas, dāvanu karti uz kafejnīcu visai ģimenei, dāvanu karti no bērnu preču veikala, dāvanu karti uz atrakcijām Kultūras un atpūtas parkā, kā arī citas balvas. Bez dāvanām nepaliks neviens.

Svarīgākais