Dženifera Lopesa izveidojusi ienesīgāko slavenību smaržu kolekciju

© Scanpix/Reuters

Amerikāņu dziedātāja Dženifera Lopesa kļuvusi par veiksmīgāko slavenību smaržu tirgū, ar savā vārdā nosauktajiem aromātiem nopelnot 80 miljonus dolāru (45 miljonus latu).

10 gadu laikā mūziķe un aktrise laidusi klajā 18 aromātus. Viņas sīvākās konkurentes ir aktrise Sāra Džesika Pārkere un popdīva Madonna.

Ceturtā pelnošākā slavenību smaržu līnija pieder dziedātājai Britnijai Spīrsai, savukārt piektajā vietā skaistumkopšanas produktu tirgotāja "Escentual.com" apkopotajā sarakstā ierindojas kanādiešu poproka zvaigzne Avrila Lavinja.

"Lopesa joprojām ir smaržu industrijas karaliene," sacīja "Escentual.com" dibinātājs Rakešs Agarvals. "Esmu pārliecināts, ka atrašanās šova "American Idol" žūrijā ar Saimonu Kauelu palielinājusi pārdošanas apjomus. Slavenību aromātu tirgus ir milzīgs, un mode mainās ļoti ātri."

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.