Izdota pastaigu karte "Govju parāde Ventspilī"

© Ventspils dome

Ventspils Tūrisma informācijas centrā no piektdienas, 29.jūnija, ir pieejama pastaigu karte "Govju parāde Ventspilī", kas izdota trīs valodās - latviešu, krievu un angļu valodā.

Tajā ievietota starptautiskā mākslas un mecenātisma projekta "Govju parāde Ventspils 2012" atklāšanas dienas programma un informācija par visām 24 gotiņām - svētku dalībniecēm. Krāsainajā izdevumā var atrast mākslinieku veidotās gotiņu skices, darba aprakstu un karti, kurā norādītas gotiņu atrašanās vietas.

Gotiņas 30.jūnijā no 12:00 varēs apskatīt Ostas ielas promenādē, bet jau vakarpusē tās tiks pārvestas uz vietām, kur "ganīsies" visu vasaru. Raibaļas izvietosies skvēros, parkos un ielās, bet "Govju parādes" noslēgumā ikvienam interesentam būs iespēja tās iegādāties izsolē, kurā iegūtā nauda tiks ziedota labdarībai.

"Govju parādes" atklāšanas dienā 30.jūnijā karti varēs saņemt Ventspils Tūrisma informācijas centrā, Dārzu ielā 6, tūrisma objektos, kā arī divās vietās Ostas ielas promenādē. Viena informācijas telts atradīsies laukumiņā pie "Ventspils naftas" Biznesa centra (Jāņa un Ostas ielas krustojumā), bet otra - pretī strūklakai "Kuģu vērotājs" (Lielās un Ostas ielas krustojumā).

Informācijas teltī varēs iegādāties arī oficiālos "Govju parādes Ventspils 2012" suvenīrus, darbosies Ventspils virtuālā vēstniecība un Ventu banka. Interesenti varēs gan reģistrēties www.visitventspils.com un kļūt par Ventspils vēstniekiem, pelnīt un saņemt ventus.

Informācijas telts darbu no 10:00 līdz 17:00 nodrošinās Tūrisma informācijas centra darbinieki un ap 30 brīvprātīgo palīgu no Ventspils reģionālā nevalstisko organizāciju atbalsta centra.