Sabīnei Berezinai - mīnus 8 kilogrami

© F64 Photo Agency

OKartes skatuves spēcīgās balss īpašniece Sabīne Berezina acīmredzami kļūst arvien slaidāka – izrādās, jaunā dziedātāja ievēro «savu diētu», raksta izklaide.delfi.lv. Principi esot ļoti vienkārši: neēst pēc sešiem vakarā, var tikai dzert ūdeni, bet pa dienu ēst var visu, ko grib, tikai pa druskai un ik pēc pusotras divām stundām.

Protams, ļoti svarīgi to visu apvienot ar vingrošanu. Sabīne Berezina stāsta: brokastīs viņa atļaujas visai daudz – omleti, maizītes, kafiju. Ap pusdienlaiku uzkož kādu našķi, piemēram, šokolādi, tad kopā ar citiem ēd pusdienas, pavisam nelielu porciju. Ap pussešiem ēd vieglas vakariņas: kellogus, jogurtu vai maizītes, bet pēc sešiem vairs neēd, dzer tikai ūdeni. Starp citu, šova sākumā viņa svērusi 68 kilogramus, bet nu notievējusi līdz 60.

Izklaide

Mūzikas un drāmas telpas «OratoriO» jauniestudējums «4» ir skaudrs un nežēlīgs, taču arī ar mīlestību piepildīts divu cilvēku attiecību stāsts. «Tas ir mūsu visu dvēseles striptīzs,» saka šā jauniestudējuma režisore, Mūzikas un drāmas telpas «OratoriO» vadītāja Rēzija Kalniņa. Ar šo izrādi viņa atbrīvojas no visām savas pagātnes attiecībām, atklājot, ka tajās bijusi arī vardarbība.

Svarīgākais