"Lielajā Talkā" Latvijas Universitātes studenti talkos LU Botāniskajā dārzā

Latvijas Universitātes (LU) Studentu padome (SP) aicina uz studentu pavasara talku LU Botāniskajā dārzā sestdien, 21.aprīlī, lai studentiskā un aktīvā veidā sapostu LU Botānisko dārzu vasarai. Visā talkas laikā norisināsies arī dažādas aktivitātes studentu garā, pikniks un dzīvā mūzika.

Talkošana ilgs 21.aprīlī no plkst.12.00 līdz 15.00. Talkotāji tiek aicināti ņemt līdzi darba sparu, jo pārējais - cimdi, tīrīšanas līdzekļi, darba rīki, maisi - jau gaidīs LU Botāniskajā dārzā. Kopīgiem spēkiem tiks sagrābtas lapas, tīrīti Palmu mājas logus un veikti citi spodrības darbi.

Talkas laikā notiks divas sacensības. Pirmā starp Latvijas Universitātes fakultātēm - visa darba laikā pārstāvjiem ir uzdevums likt lietā izdomu un no pieejamajām lietām izveidot savas fakultātes un/vai fakultāšu studējošo pašpārvalžu simboliku. Oriģinālākie izpildījumi saņems pārsteiguma balvas. Otrai sacensībai atkal noderēs komandas sastāvs, sākot no pieciem cilvēkiem, jo būs jāpierāda, ka šie ir ātrākie un nepārspējamākie talkotāji visā Lielajā talkā. Šajās sacensības var piedalīties arī viesi - citu augstskolu pārstāvji, LU saimes pārstāvji, LU SP vecbiedri un draugi. Šis būs pārbaudījums uz laiku, precizitāti un komandas darbu. Visos pārbaudījumos cilvēku sastāvs var mainīties, taču komandas sastāvā noteikti jābūt pieciem cilvēkiem. Komandas pārstāvis ir aicināts reģistrēt savu dalību arī šajās divās sacensībās.

Latvijas Universitātes Studentu padome ir pārliecināta, ka pēc Studentu talkas LU Botāniskajā dārzā būs labi padarīta darba sajūta, labi pavadīts laiks kopā ar draugiem un studentiem, pabaroti vēderi, kā arī priecētas ausis, jo šogad talkas neformālajā daļā uzstāsies tādi izpildītāji, kā "Jurita & The Band", "Z. un Zenith".

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais