Notiks labdarības koncerts "Dziedot kopā, gaišāk skan!"

Šodien plkst.18.30 VEF Kultūras pilī notiks valsts SIA "Rīgas Pārtikas ražotāju vidusskolas" (RPRV) sadarbībā ar valsts aģentūru "Latvijas Neredzīgo bibliotēku" rīkotais Lieldienu labdarības koncerts "Dziedot kopā, gaišāk skan!".

Vakarā plkst.18.30 sāksies ielu vingrotāju "Limitless Workout" šovs, bet plkst.19 lielajā zālē RPRV jaunieši ar draugiem kopīgiem spēkiem sniegs koncertu, kurā uzstāsies Andris Kivičs, bērnu vokālais ansamblis "Cielaviņa", jauktais koris "Aura" un solisti, flautistes Maija Silava un Laura Ezera, kā arī tautas deju ansamblis "Zelta sietiņš" un līnijdejotāji "Jautrie zābaciņi".

Ieeja koncertā būs bez maksas.

Daudzi redzes invalīdi kultūru bauda Strazdumuižas klubā, kur dzied un spēlē dažādos pašdarbības kolektīvos, taču tehniskais kluba nodrošinājums ir kritiskā stāvoklī, tāpēc Rīgas Pārtikas ražotāju vidusskolas neformālā jauniešu grupa sadarbībā ar VA "Latvijas Neredzīgo bibliotēka" rīko labdarības akciju, kuras mērķis būs palīdzēt kluba "Neredzīgo un vājredzīgo profesionālās ievirzes kora studijai" (NVPIKS) savākt ziedojumus redzes invalīdu kultūras dzīves uzlabošanai.

Lai palīdzētu klubam, nepieciešams savākt 2150 latus. Palīdzēt var arī, ziedojot apgaismes vai apskaņošanas iekārtas vai veicot klavieru bezmaksas uzskaņošanu.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais