Rīgā noskaidros, kurš ir Latvijas Superpuika

© Publicitātes foto

Otrdien, 27. martā, Rīgas Cirkā (Merķeļa ielā 4) norisināsies konkursa „Superpuika 2012” fināls, kurā par uzvarētāja titulu sacentīsies 11 zēni no visas Latvijas. Pasākuma sākums plkst. 15.30.

Konkursu „Superpuika” jau divdesmit pirmo reizi organizē Tehniskās jaunrades nams „Annas 2”, un tradicionāli tas tiek veidots kā saturiski daudzpusīgs, izglītojošs un aizraujošs piedzīvojumu maratons vairākās atlases kārtās 11 un 12 gadus veciem zēniem. Lai izcīnītu kāroto titulu, apņēmīgie puiši demonstrēs savas zināšanas un iemaņas galdniecībā, keramikā un pavārmākslā, sacentīsies fizisku šķēršļu trasēs, apliecinot savas daudzveidīgās prasmes, oriģinalitāti, ātrumu un drosmi. Finālā par titulu cīnīsies puiši no Rīgas, Daugavpils, Staļģenes, Rekovas un Daudzeses.

Sacensību starplaikos skatītāji cirka arēnā varēs vērot arī „Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrības” dalībnieku paraugdemonstrējumus, „Karters” pārstāvju velo trikus, “vienkoču” speciālista Riharda Vidzicka meistarklasi un pavārmākslas šovu kopā ar Elmāru Tanni.

Konkursu atbalsta Rīgas dome, to organizē Tehniskās jaunrades nams „Annas 2”.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.