Kuldīgai jaunas pastkartes

© Publicitātes foto

Kuldīgas tūrisma attīstības centrs izdevis jaunu pastkaršu komplektu, kurā ir 8 pastkartes ar tikai Kuldīgai raksturīgiem attēliem.

Tās ir pastkartes, kuras sūta sev pašam vai vistuvākajiem cilvēkiem. Katra pastkarte radusies kā vienīgais iespējamais tā brīža izgriezums no daudz plašākas realitātes. Pilsēta ir ietvars, fons - dzīvs un mainīgs. Tāpēc katrs, fotogrāfu Ilzes Gustovskas, Santas Hofrātes, Ģirta Grenēvica un Edgara Tabaka kameras fiksētais mirklis ir kā saskatīšanās, kad vienlīdz nozīmīgs ir tas, kurš ieskatās pilsētā, gan pilsēta, kas raugās pretī.

Pastkaršu komplekts ir jauks suvenīrs pilsētas viesiem un vienlaikus kalpo arī kā vēstures liecība. Pastkartes interesentiem ir pieejamas Kuldīgas tūrisma attīstības centrā.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.