Grīnhofu ģimene pamet Dziedošo ģimeņu konkursu

© Felicija Survilo

Pirmā novembra Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku raidījumā LNT kanālā tiešraidē septiņas dziedošās ģimenes izpildīja skatītāju izvēlētas dziesmas. Pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja Grīnhofu ģimene no Ogres, kura izpildīja dziesmu "Dzērvenīt".

"Man ir pārsteidzoša viegluma sajūta, jo darbs ir padarīts gana liels. Ir iemantota daudzu skatītāju mīlestība. Paldies visiem, kuri mūs atbalstīja, un paldies arī visiem balsotājiem, - sirsnīgs paldies visiem," pēc izbalsošanas sacīja Grīnhofu ģimene.

Šajā nedēļas nogalē 8. novembrī projekta „Dziedošās ģimenes” raidījums būs īpašs, jo sešas dziedošās ģimenes izpildīs Raimonda Paula dziesmas. Izpildīt priekšnesumus ģimenēm palīdzēs pats Maestro, tādēļ viņa vietā šonedēļ žūrijā būs cits žūrijas pārstāvis.

Skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes” titulu šo svētdien turpinās: Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta, Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem, Riču ģimene no Rīgas, Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes, Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma un Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas.

Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais