Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Demija Mūra klīnikā ārstējas no atkarībām

Aktrise Demija Mūra, kura janvārī tika hospitalizēta pēc saindēšanās ar dažādām vielām, pašlaik uzsākusi ārstniecības kursu slavenajā Cirque Lodge klīnikā Jūtas štatā, kur daudzas slavenības centušās atradināties no alkohola un narkotiku atkarības.

Amerikāņu mediji, atsaucoties uz zinošiem cilvēkiem, vēsta, ka D. Mūras ārstēšana vēl pat neesot uzsākta, jo sākumā viņai jāiziet detoksikācijas kurss.

Aģentūra Reuters, atsaucoties uz anonīmiem avotiem, vēsta, ka 49 gadus vecajai D. Mūrai nāksies atradināties no regulāras alkohola lietošanas, ārstniecības procesa laikā tiks pievērsta arī pienācīga uzmanība viņas nervu sistēmas ārstēšanai, tāpat dakteri plāno panākt, lai D. Mūra ievēro veselīgu ēšanas režīmu. Jāatgādina, ka viena uzturēšanās dienā Cirque Lodge klīnikā maksā 30 000 dolāru, bet standarta ārstniecības kurss ilgst 30 dienas. Amerikāņu mediji vēsta, ka D. Mūru piekrist uzsākt ārstēšanos pierunājuši viņas tuvinieki – uz to uzstājuši arī abi šķirtie vīri Brūss Viliss un Eštons Kačers.

D. Mūrai jau iepriekš bijušas problēmas ar alkohola un citu apreibinošu vielu lietošanu. Vienubrīd šķita, ka viņai no kaitīgajiem ieradumiem izdevies atbrīvoties, taču aktrise ļoti pārdzīvoja pagājušā gada novembrī notikušo šķiršanos no E. Kačera. Sešus gadus ilgušās laulības izjukšanas galvenais iemesls bija vīra neuzticība. 23. janvārī D. Mūra tika nogādāta vienā no Losandželosas slimnīcām, jo bija zaudējusi samaņu pēc smieklu gāzes lietošanas un kāda zāļu maisījuma pīpēšanas. Ārsti arī konstatēja, ka aktrise sevi ļoti novārdzinājusi – šķiet, ka viņa speciāli badojusies.

Radar Online vakar vēstīja, ka tajā pašā klīnikā, kur pašlaik ārstējas D. Mūra, atrodas arī Čārlija Šīna bijusī sieva Brūka Millere, kura cenšoties atradināties no kokaīna lietošanas. Tomēr B. Milleres aģenti uzsvēruši, ka viņa pašlaik no atkarībām neārstējas. Cirque Lodge klīnika ir labi pazīstama slavenību aprindās.

2004. gadā tajā no anoreksijas ārstējās Mērija Keita Olsena, kura klīnikā pavadīja sešas nedēļas. Trīs reizes no alkoholisma klīnikā mēģinājusi izārstēties arī Lindsija Loena, taču, spriežot pēc viņas uzvedības, šī ārstēšanās nav bijusi veiksmīga. Klīnikas klientu vidū ir arī Eva Mendesa, Kriss Kleins un Kērstena Dansta.