Lemberga hūtē atvērtas visas trases

Ventspils slēpošanas kalnā Lemberga hūte šodien pulksten 15 atklās snovparku un apgaismotu distanču slēpošanas trasi, līdz ar to būs atvērtas visas trases. Lemberga hūtē jau darbojas kalnu slēpošanas, kameršļūkšanas un bērnu trase.

Snovparks ir viens no šīs sezonas slēpošanas kalna jaunumiem, un viens no jaunajiem objektiem, kas atradīsies snovparkā, būs Latvijā lielākais un labākais gaisa spilvens jeb airbag (15 x 11 m) – lielisks papildinājums sacensībām, drošiem sarežģītu elementu treniņiem, šoviem un interesantākam nobraucienam. Gaisa spilvens būs pieejams darbdienās no pulksten 19 līdz 21, brīvdienās no pulksten 12 līdz 15 (bez papildu samaksas); pārējā laikā iespējams vienoties individuāli.

Snovparka plānu izstrādājusi sertificētu speciālistu aģentūra, un tā elementi atbilst starptautiskiem standartiem, līdz ar to slēpošanas kalns var uzņemt starptautiska līmeņa sacensības. Pirmās šīs sezonas sacensības – Baltijas valstu čempionāta posms snovbordā un slēpošanas frīstailā – tur plānotas jau 18. februārī.

Izklaide

Cīrihes kinofestivāls (ZFF) ceturtdien paziņoja, ka ir atteicies no plāniem publiski izrādīt Krievijas režisores, Kremļa propagandas kanāla "Russia Today" ilggadējās sadarbības partneres Anastasijas Trofimovas propagandas filmu "Russians at war" ("Krievi karā"), kā iemeslu minot "drošības apsvērumus".

Svarīgākais