"Prāta Vētras" dziesma "Maybe" Brazīlijas radiostacijas aptaujā iebalsota otrajā vietā

Grupas "Prāta Vētra" dziesma "Maybe" iebalsota otrajā vietā Brazīlijas radiostacijas "Antena 1" sastādītajā 2008.gada simts labāko dziesmu sarakstā, apsteidzot virkni mūzikas pasaules zvaigžņu.

Par 2008.gada labāko dziesmu brazīliešu klausītāji atzinuši grupas "Greorgian" sadarbībā ar Sāru Braitmenu tapušo dziesmu "Join Me".

Aiz "Prāta Vētras" palikusi Selīna Diona, Alīsija Kīsa, Džeimss Blants, Kailija Minoga un virkne citu slavenu mūziķu.

Par šiem sasniegumiem grupu informējis Brazīlijas izklaides blogs "Janelaesc.com", kam Renārs Kaupers sniedzis interviju, stāstot par grupas tapšanu, dalību Eirovīzijas dziesmu konkursā un kā tā palīdzējusi "Prāta Vētrai" attīstīt karjeru ārpus Latvijas.

Komentējot iegūto 2.vietu Brazīlijas radiostacijas topā, Kaupers atzīst, ka par to neko nav zinājis, līdz bloga autors viņam atsūtījis saiti (http://www.antena1.com.br/pages.php?recid=437) ar dziesmu sarakstu.

"Mums tas ļoti glaimo un iepriecina. Un mēs nedalām valstis pēc fakta, vai tajās ir Eirovīzija vai nav. Ja cilvēkus dziesma uzrunā, tad pārējam nav nozīmes," saka Kaupers.

Attiecībā uz grupas nākotnes plāniem mūziķis stāsta, ka "Prāta Vētra" pašlaik beidz darbu pie jaunā albuma angļu valodā, kas iznāks 2010.gada pavasarī un kam sekos koncertturneja.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais