Mišela Obama nespēj pieveikt vīru tenisā

© Scanpix

Televīzijas kanāla NBC šovam sniegtā intervijā ASV pirmā lēdija Mišela Obama atklājusi, kas viņai šķiet kaitinošākais savā vīrā – izrādās, ka viņa nekādi nespēj pieveikt prezidentu tenisa spēlē. "Viņš mani regulāri uzvar, un tas jau sāk kaitināt," paziņojusi prezidenta kundze.

Uzstājoties The Jay Leno Show, viņa gan sākotnēji mēģinājusi apgalvot, ka B. Obamam vispār neesot nekādu trūkumu. "Viņš ir nevainojams," paziņoja M. Obama. AP ironizē, ka prezidenta kundzei vajadzējis uzdot uzvedinošus jautājumus, piemēram, vai viņu patiešām nekaitina B. Obamas runu mēģinājumi vannas istabas spoguļa priekšā vai, piemēram, nebeidzamas sarunas par ārpolitiku pusdienu laikā. Vai arī apjautāties, vai B. Obama beidzot pildījis sen doto solījumu atmest smēķēšanu...

Tomēr beidzot kādu atbildi no M. Obamas izdevies izvilināt. Viņa atzinusi, ka samērā bieži ar vīru spēlējot tenisu, taču diemžēl parasti zaudējot un tas kļūstot kaitinoši. Iespējams, šā, bet, iespējams, kāda cita iemesla dēļ ASV pirmā lēdija pagājušās nedēļas nogalē atradusi laiku, lai uzlabotu un demonstrētu savu lielisko sportisko formu. Viņa sniegusi amerikāņu skolēniem vingrošanas paraugstundu, pierādot, ka itin veiksmīgi spēj griezt ap vidukli riņķi. M. Obama mācījusi jaunajai paaudzei, ka regulāras sporta nodarbības ir nepieciešamas, ja bērni vēlas izvairīties no mūsdienu amerikāņu galvenajām briesmām – aptaukošanās un liekā svara problēmām.

Spriežot pēc visa, tās gan nedraud Baltā nama mīlulim – portugāļu ūdenssunim vārdā Bo, kurš nule kā nosvinējis savu pirmo dzimšanas dienu. Intervijā NBC M. Obama stāstījusi, ka jubilāram uzdāvināta no teļa gaļas pagatavota kūka, kas pēc formas atgādinājusi suņu būdu, un Bo bijis ļoti apmierināts. ASV pirmā lēdija atteikusies atklāt, kādus tērpus Helovīna svinībām izvēlējušās viņas meitas Saša un Malija, pajokojot, ka šādas informācijas publiskošana viņai jāsaskaņo ar Slepeno dienestu. Ar joku viņa atbildējusi arī uz jautājumu par to, ko parasti iečukst vīram ausī, kad viņš beidzis kārtējo uzstāšanos. "Es viņam apjautājos, vai viņš nav aizmirsis iznest atkritumu spaini," sacījusi pirmā lēdija.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!