Braiens Ferijs apprecējies

Jaungada brīvdienas lietderīgi izmantojis bijušais grupas Roxy Music līderis Braiens Ferijs, kurš kādā Karību jūras saliņā romantiskā atmosfērā mijis gredzenus ar savu izredzēto Amandu Šepardu.

66 gadus vecā mūziķa kundzei ir tikai 29 gadi, taču britu mediji norāda, ka tas nav pārsteigums, jo B. Ferijam allaž patikušas jaunākas sievietes.

Ar A. Šepardu, kura strādāja kādā sabiedrisko attiecību kompānijā, B. Ferijs iepazinās 2009. gadā, atgādina The Daily Mail. Tolaik mūziķa paziņas šaubījās, vai šīm attiecībām būs lemts ilgāks mūžs, taču jau pēc pāris mēnešiem A. Šeparda ne tikai pārvācās dzīvot uz mūziķim piederošo māju Londonā, bet arī pameta darbu, jo B. Ferijs, protams, spēj viņu finansiāli nodrošināt. Viņu saderināšanās gan netika oficiāli izsludināta, un daudziem paziņām bija pārsteigums, ka no ceļojuma uz Tērksu un Kaikosu salām mūziķis atgriezies jau kā precēts vīrs. Kāzu ceremonija notikusi greznajā Amanjaras kūrortā, un uz to bija aicināti tikai tuvākie draugi.

BBC atgādina, ka B. Ferijam šīs ir otrās laulības. No 1982. līdz 2003. gadam viņš bija precējies ar Lūsiju Helmoru, un ģimene uzaudzinājusi četrus dēlus. Šīs laulības šķiršanas iemesli joprojām ir neskaidri, kaut gan neoficiāli baumo, ka sieva bijusi neapmierināta ar mūziķa regulārajiem sānsoļiem. Jāpiebilst, ka šķiršanās notika bez liela skandāla, un bijušās ģimenes locekļi pagājušogad bija klāt svinīgajā ceremonijā, kurā B. Ferijam tika piešķirts Britu impērijas ordenis. Interesanti, ka A. Šeparda šo pasākumu neapmeklēja.

Britu prese vērš uzmanību uz kādu likumsakarību – B. Ferijs dibina attiecības tikai ar sievietēm, kas ir krietni jaunākas par viņu. Viņa pirmā lielā mīlestība Džerija Hola (vēlāk apprecējās ar Miku Džegeru) bija 11 gadu jaunāka, L. Helmora – 14 gadu jaunāka, pēc šķiršanās mūziķis uzsāka attiecības ar dejotāju Keitiju Tērneri, kas bija 35 gadus jaunāka, bet ar pašreizējo sievu gadu starpība sasniedz jau 37 gadus. B. Ferijs gan ir tam atradis piemērotu izskaidrojumu: «Ko tad es varu darīt, ja iegrozījies tā, ka gandrīz visi mani vienaudži jau ir precēti?»

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais