Areta Frenklina saderinās 69 gadu vecumā

© Scanpix

Par pamatīgu pārsteigumu parūpējusies 69 gadus vecā soula karaliene Areta Frenklina, paziņojot, ka ir saderinājusies ar savu ilggadējo draugu Viljamu Vilkersonu un vasarā plāno apprecēties. T

ās būs vairākkārtējās Grammy balvas ieguvējas, kura pagājušovasar pēc ilgākas slimības atsāka savu karjeru, trešās laulības.

Aģentūra AP vēsta, ka A. Frenklinas un V. Vilkersona kāzas varētu notikt šā gada jūnijā vai jūlijā. Dziedātāja stāstījusi, ka ļoti labprāt laulātos Maiami pludmalē Floridas štatā, bet kāzu ballīti rīkotu uz kādas privātas jahtas. Soula karaliene pat aizdomājusies līdz tam, kādu kāzu kleitu vilks mugurā, un pašlaik svārstoties starp Vera Wang, Valentino un Donna Karan darinājumiem. Sarunā ar AP dziedātāja nav skaidrojusi, kādēļ tik cienījamā vecumā nolēmusi savas ilggadējās un stabilās attiecības noformēt oficiāli, tikai smiedamās sacījusi, ka grūtniecība neesot īstais iemesls. «Nē, nē, es neesmu stāvoklī,» viņa atkārtojusi.

A. Frenklina pirmo reizi par māmiņu kļuva 1956. gadā – trīs dienas pēc savas 14. dzimšanas dienas. Nākamajā gadā viņai piedzima otrais dēls, un abu šo bērnu tēvu vārdi tā arī nav nosaukti. 1961. gadā A. Frenklina pretēji vecāku gribai apprecējās ar ģimenes draugu Tedu Vaitu, kasš vēlāk kļuva gan par viņas menedžeri, gan dziesmu līdzautoru. Šī laulība ilga astoņus gadus, un pāra dēls Tedijs joprojām ir ģitārists A. Frenklinas pavadošajā grupā.

No 1969. līdz 1976. gadam A. Frenklina dzīvoja kopā ar savu turnejas menedžeri Kenu Kanningemu, šīs attiecības gan oficiāli tā arī nenoformējot. Bet 1978. gadā viņa apprecējās ar aktieri Glinu Tūrmanu, ar kuru laulībā nodzīvoja līdz pat 1984. gada sākumam. Pašreizējo līgavaini Viljamu jeb Villiju Vilkersonu dziedātāja raksturojusi kā senu draugu, ar kuru laika gaitā izveidojušās tuvas attiecības.

Reuters norāda, ka pagājušā gada nogale un šī gada pirmās dienas liecina, ka 2012. gads būs kāzām bagāts. Par saderināšanos nule kā paziņojušas arī tādas slavenības kā grupas Aerosmith līderis Stīvens Tailers un basketbolists Lebrons Džeimss.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.