Rasels Brends paziņo par šķiršanos no Keitijas Perijas

© Scanpix

Tikai 14 mēnešus ilgusi britu komiķa Rasela Brenda un amerikāņu popzvaigznes Keitijas Perijas laulība – pagājušā gada nogalē 36 gadus vecais R. Brends atzinis, ka iesniedzis Losandželosas tiesā laulības šķiršanas pieprasījumu.

Sīkāku informāciju nedz viņš, nedz 27 gadus vecā dziedātāja nav snieguši, bet amerikāņu mediji noskaidrojuši, ka pieprasījumā kā laulības šķiršanas iemesls minētas «nepārvaramas domstarpības».

«Skumji, bet Keitijas un mana laulība ir beigusies. Es vienmēr viņu dievināšu un zinu, ka mēs paliksim draudzīgās attiecībās,» sacīts R. Brenda paziņojumā, kas tika izplatīts medijiem. Reuters norāda, ka baumas par domstarpībām pāra starpā paklīda pēc tam, kad kļuva zināms, ka mīlnieki, kuri savulaik izmantoja katru brīvo brīdi, lai būtu kopā, šogad atsevišķi pavadījuši Ziemassvētkus. R. Brends svētkos ciemojies pie vecākiem Kornvolas grāfistē Lielbritānijā, bet K. Perija tos sagaidījusi Havaju salās kopā ar draugiem, ziņoja interneta vietne TMZ.com, kas specializējas slavenību dzīves atspoguļošanā. Īpaši norādīts, ka ne viens, ne otrs nav valkājis laulības gredzenu.

Reuters atgādina, ka vēl 2. decembrī sniegtajā intervijā Ellenas Deženēras šovam R. Brends sev raksturīgā stilā noliedzis runas par iespējamu šķiršanos. «Es joprojām esmu precējies ar Keitiju. Bija sacīts – līdz nāve mūs šķirs, un es taču vēl esmu dzīvs,» viņš teicis. Arī dziedātāja 10. decembrī, vadot komēdiju šovu Saturtday Night Live, likusi saprast, ka ģimenes dzīvē viņai viss ir kārtībā, jo izteikusi nožēlu, ka R. Brends nav varējis ierasties uz šo šovu.

Jāatgādina, ka pāris iepazinās

2009. gada MTV mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā – R. Brendam bija uzticēts vadīt šo pasākumu, bet K. Perija tajā tika godināta kā uzlecošā ASV popmūzikas zvaigzne. Kaut gan izklaides industrijas pārstāvji brīnījās, kas var būt kopīgs brunču medniekam un narkotiku cienītājam R. Brendam ar reliģiozā kristiešu ģimenē uzaugušo K. Periju, nākamā gada janvārī tika paziņots par pāra saderināšanos, bet 2010. gada 23. oktobrī viņi kādā Indijas tīģeru rezervātā nosvinēja kāzas. Turklāt vairāk nekā gada laikā R. Brends dzeltenās preses izdevumiem nedeva nekādu ieganstu apvainot viņu neuzticībā.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais