Brīvdabas muzejs aicina uz Ziemas balli

Ziemassvētku izskaņā, 26.decembrī no 17.00 līdz 21.00 Brīvdabas muzejs aicina uz Ziemas balli.

Kad Ziemassvētki ģimenes lokā aizvadīti, ziemeļnieciski noskaņotus muzeja apmeklētājus, radus un draugus no tuvienes un tālienes gaida Brīvdabas muzeja tradicionālā Ziemas balle, karsti dzērieni un lukturīšu izgaismotas ēkas un takas ziemas vakarā.

No 17.00 līdz 21.00 aicinām izbaudīt gaismu rotaļas uz muzeja ēkām.

No17.00 līdz 18.00 pie Vidzemes estrādes ar dziesmām un rotaļām priecēs folkloras kopa "Kokle", bet no 18.00 līdz 20.00 kājas izlocīt un deju soļus mācīties aicinās "Rīgas danču klubs".

Hernhūtiešu saiešanas namā darbosies "Svilpaunieku bazāra" keramikas darbnīciņa, bet Nidas dūmistabā notiks sveču liešanu pie Daugmales Jāņa. Mērsraga smēdē liesim laimes un centīsimies ielūkoties nākotnē. Izstāžu zālē rosīsies muzeja amatnieki, bērni un pieaugušie varēs spēlēt senās koka spēles Aldoņa Baldiņa vadībā. Kurzemes mājā veidosim tradicionālos rotājumus.

Visa pasākuma laikā apmeklētāji varēs vizināties zirga mugurā, sildīties pie ugunskura un baudīt karstu tēju

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais