Rīgas cirks dodas viesizrādēs uz Franciju

Šogad, neilgi pirms gada skaistākajiem svētkiem, Rīgas Cirks ar savu jaunāko Ziemassvētku iestudējumu dosies viesizrādēs un Franciju!

Pagājušajā gadā, kad Rīga tika pasludināta par Ziemassvētku eglītes galvaspilsētu un atzīmēja 500 gadu jubileja kopš vēsturē tiek rotātas eglītes, Rīgas Cirks, iedvesmojoties no "Live Riga", radītā stāsta, iestudēja teatrāli muzikālu cirka izrādi, kurā piedalījās labākie cirka mākslinieki no dažādām pasaules valstīm, tai skaitā, arī no Latvijas. Krāsainā Ziemassvētku mistērija apbūra ne tikai mazos cirka mīļotājus, bet arī pieaugušos, radot īstu svētku sajūtu ģimenes lokā.

Rīgas Cirka izrāde "Ziemassvētku eglītes 500 dzimšanas diena" kļuva par vienu no labākajiem tematiskajiem uzvedumiem Rīgā. Tieši tāpēc Rīgas Cirks saņēma uzaicinājumu šī gada 19.- 21.decembrī doties uz Francijā, vienu no vecākajiem cirkiem "Le cirque d’Amiens "Cirque Jules Verne" viesizrādēs.

“Mēs esam pārliecināti, ka arī Francijas skatītāji nepaliks vienaldzīgi, skatoties skaisto Ziemassvētku iestudējumu un mēs uz ilgu laiku paliksim viņu atmiņās," informē Rīgas Cirka sabiedrisko attiecību speciāliste Agita Pudule.

Rīgas Cirka mākslinieki neaizmirst arī par pašmāju skatītājiem. Jau 24.decembrī mākslinieki atgriezīsies Rīgā, lai gada skaistākos svētkus- Ziemassvētkus- svinētu kopā,

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais