Pirmo reizi Baltijas jūrā būs iepazīšanās pasākums

Tallink prāmis "Romantika", kas kursē starp Rīgu un Stokholmu © Tallink

Nebijušu iepazīšanās pasākumu Baltijas jūrā nākamajā nedēļā organizē kuģniecības kompānija "Tallink".

Pirmo reizi maršrutā starp Rīgu un Stokholmu būs iepazīšanās pasākums. Mārtiņdienā notiks akcija "Ceļo 10.11.2011. Satiec 11.11.2011. Apprecies 12.12.2012.".

Kuģniecības kompānija norāda "Maģiskais datums tuvojas – Paņem brīvdienu un varbūt tieši šis ceļojums izmainīs Tavu dzīvi! Gadiem nav nozīmes: pievienojies mums iepazīšanās kruīzā, dodies ceļojumā no Rīgas uz Stokholmu un satiec savu dzīves draugu Baltijas jūrā."

Iepazīšanās kruīza programma paredzēta trim dienām -10.novembra vakarā no Rīgas kuģis izbrauks no Rīgas. Nākamajā dienā ir iespēja izbaudīt ekskursiju pa Stokholmu gida vadībā. Savukārt 11. novembra vakarā pulksten 17:00 prāmis dosies atpakaļ uz Rīgu. Šis pasākums noslēgsies 12.novembra rītā.

Izklaide

Svinot Gunāra Bindes 90 gadu jubileju, LNMM no 21. septembra līdz nākamā gada 19. janvārim būs skatāma viņa darbu izstāde. Binde savas 67 gadus ilgās fotokarjeras laikā guvis gan vietēju, gan starptautisku atzinību, par darbiem izpelnoties desmitiem godalgu ārvalstu fotomākslas salonos. Izstāde "Binde 100-10" atspoguļo mākslinieka ceļu uz un cauri šiem panākumiem, veidojot metaforisku dienasgrāmatu par nozīmīgākajiem notikumiem, tēmām un cilvēkiem.