Aktīvi norisinās mēģinājums īpašam koncertam „Pērles un dimanti”

Populāri Latvijas mūziķi kopā ar Latvijas jaunajām skatuves zvaigznēm gatavo īpašu koncertu, kurš 12. novembrī izskanēs Ādažu Kultūras centrā kā svētku dāvana tuvojoties valsts svētkiem.

Rīgas Kinostudijā aktīvi norisinās mēģinājums īpašam koncertam „Pērles un dimanti”, kurā uz vienas skatuves ar Latvijas jaunajiem skatuves māksliniekiem kāps tādi mākslinieki kā Nikolajs Puzikovs, Normunds Rutulis, Rūta Dūduma, Samanta Tīna, Ginta Krievkalna, Silvija Silava un daudzi, daudzi citi!

Jelgavas tirkīza zilais koris uz vienas skatuves kāps ar astoņgadīgo Eduardu Grundmani, lai kopā izpildītu dziesmu „Atdziedi dvēsele”, Normunds Rutulis ar sešgadīgo Helēnu Patrīciju Kalniņu izpildīs Jāņa Strazda kompozīciju „Ti-ti-ti”, savukārt Ginta Krievkalna jauno dziedātāju Annemariju Moiseju izpildīs Z.Liepiņa dziesmu „Lelle”, koncertā būs dzirdamas vairāku tūkstošu klausītāju atzinību ieguvušas dziesmas kā arī pavisam jaunas un nedzirdētas kompozīcijas.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais